Görögh Attila: Legendák útján

(6 vásárlói értékelés)

6 990Ft

16 készleten

Cikkszám: 34610 Kategória:

Leírás

Görögh Attila

Legendák útján – végig a 66-os úton

Legendák útján címmel jelent meg Görögh Attila könyve, egy „hibátlan popkulturális útikalauz”, egy rock ’n’ roll útinapló, végig haladva Amerikán, a legendás 66-os úton. A könyv egy megvalósult álom élményekkel és kalandokkal teli lenyomata.

Ajánlom a Legendák útján könyvet azoknak, akiket hajt a szabadságvágy, akik szeretik a zenét, érzik a Szelíd motorosok film üzenetét és kíváncsiak egy 4000 km hosszú út minden kalandjára. És azért is ajánlom, mert egy jó barátom, Görögh Attila írta” –  mondja Mucsi Zoltán színművész a könyvről, melyről Lukács László, a Tankcsapda frontembere ezt írta ”… az utazás szabadsága és szeretete talán nem is érthető meg jobban máshol, mint a klasszikus 66-os Úton.

Mintha ott lennél, mintha Te is látnád, éreznéd ezt. Erről szól és ilyen ez a könyv.”

Görögh Attila: Legendák útján termékről 6 értékelés

 1. Laluja Imre

  A legjobb könyv amit valaha olvastam!!!!!!!

 2. Kelemenné F. Éva

  “Amikor egy könyv megjelenik, az írója kérdést intéz az olvasókhoz – akarjátok-e hogy folytassam?” Naná kedves Görögh Attila várom a következő könyvedet!!! Remélem lesz második !!A legendák útján nagyon jól megírt, olvasmányos, nagyon tetszett, tele szép fotókkal, mindenkinek ajánlani tudom elolvasásra!!

 3. Zöld Attila József

  Zseniális útikalauz, tele zenével, szabadsággal és sztorikkal!

 4. Pazsitni Anita

  Izgalmas, érdekes, kis humorral is fűszerezett, nagyon szép, igényes könyv. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Aki járt már ott azért, aki nem, azért.

 5. Gyenes Péter

  Régi álmom végigmenni a 66-os úton. Ezt a könyvet olvasva olyan volt, mintha én is végigmentem volna rajta. A rengeteg fotó benne pedig megunhatatlan. Szép igényes könyv. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszi az élményt!
  Peet

 6. G. Dávid

  Ezt minden motorosnak el kell olvasnia!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük